Een heerlijke golfdag gaat door de maag!

In ieder geval wel bij het Benefiet Golftoernooi voor Ronald McDonald Huis Zwolle. Want ook dit toernooi staan er topkoks en gastheren en vrouwen in de baan om jou een heerlijk gerechtje te serveren. Zo krijgt deze dag een smakelijk gouden randje!

In de baan

Restaurant L’église. Een droom van chefkok Niek van Leeuwen en gastvrouw Kira Wallé die in de  zomer van 2023 werkelijkheid werd. Fine Dining in een klein, knus restaurant in het centrum van  Zwolle. Culinair genieten van het vier- of vijf-gangenmenu dat Niek voor je kookt.
6

In de baan

Een geweldige hotspot van Jonnie en Thérèse. Senang is een oriëntaals restaurant waar je kunt genieten van diverse lekkernijen, allemaal met invloeden uit de Oriënt. Hier proef je de invloeden uit zowel het Nabije Oosten, het Midden-Oosten als het Verre Oosten.
Paul van der Wal Fotografie-RMcD Benfiet golfdag Zwolle-65130

In de baan

Stern maakt deze momenten, gewoon of ongewoon, altijd bijzonder. En vandaag helemaal. Chef-kok Gerda Ronk van voormalig restaurant 'Over De Tong' bereidt in samenwerking met Stern een heerlijk gerechtje!
7

Het diner

Brasserie de Afslag is een openbare horeca locatie, dus ook als je (nog) geen lid bent, maar wel belangstelling voor de golfsport hebt, ben je meer dan welkom. Hoog tijd dus om het best bewaarde geheim van Zwolle te ontdekken.

2

Wijntje er bij

Bij een geweldig mooi gerechtje hoort een geweldig lekker wijntje. Schuttelaar zorgt tijdens het golftoernooi al jaren daarvoor en serveert bij ieder gerechtje in de baan een passende wijn! Santé

d63996-2020-09-gelders-vakmanschap-koffietoer-17

In de baan

Soms heb je er gewoon zin in! Een lekker kopje koffie. Deze editie kom je in de baan Campenaer Koffie tegen voor een heerlijke espresso of cappuccino.

Wat zijn wij dankbaar om met deze prachtige bedrijven samen te werken. Dank jullie wel voor alle hulp!