Programma

Wij wensen jou een fijne golfdag!

Ontvangst met koffie en iets lekkers van Brownies&downies. Afhalen scorekaart en gelegenheid voor het kopen van extra slagen en mulligans! Deze kunt u betalen met contant geld of via een betaalverzoek. 
 
Locatie: Clubhuis Golfclub Zwolle

Welkomstwoord door manager Lianne Booijink en briefing door Harry Bergman. Aansluitend staan er lunchpakketjes klaar, is er tijd voor een groepsfoto en vertrekt iedere flight naar hun startpositie. 

Go! We knallen om exact 12:00 uur af met een shotgunstart. De speelvorm tijdens het toernooi is Texas Scramble. Toi, toi, toi & geniet van heerlijke gerechtjes van Chef-kok Gerda Ronk met Stern, L'Eglise en Senang! Het kopje koffie in de baan wordt verzorgd door Campenaer Koffie! 

De snelle spelers druppelen vanaf 16:30 uur binnen in het clubhuis. De rest komt iets later... Er staat in ieder geval voor iedereen een lekker drankje en een borrelhapje klaar. Ook is er tijd om je even op te frissen in de kleedkamers. 

Rond 18:30 uur gaan we met elkaar aan tafel. De keukenbrigade van Golfclub Zwolle heeft een heerlijk driegangen diner samengesteld.

Na het voorgerecht is het tijd voor de grote verloting. Er zijn geweldige prijzen te winnen. De lootjes zijn voor €10 te koop bij de afslag van hole 17. Het is mogelijk om contant of via een betaalverzoek te betalen. 

Na de loterij is het tijd voor het hoofdgerecht. Na het dessert is het tijd voor de bekendmaking van de winnende flights en de opbrengst van de dag! 

Aan al het goede komt een einde. Ook aan deze Benefiet Golfdag. Heel hartelijk dank dat jullie in grote getale zijn gekomen. Wees voorzichtig bij het naar huis gaan en alvast een heel fijn weekend!